Zoek op postcode

Airco Herstel Twente

0 / 10.0
(0 stemmen)
Christiaan Huygensstraat 74
7533XC Enschede
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0641913126
52.221346.917527
0 0 108 0
Gemiddelde waardering uit 0 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
2 jaar garantie is geen garantie
Foute garage, beukenhaas. Communicatie alleen in het spaand. Aircopomp heeft het na 1 maand begeven. Nu bel ik voor garantie en hoor ik moeilijk moeilijk, druk etc. We kunnen er niets aan doen. Goedkoop is dus duurkoop. Het bedrijf is niks voor niks failliet gegaan in 2016. Niet doen dus
Geen
Alles, communicatie, garantie is geen, troep materiaal.
Waardering:
1.0 2.0
|
Jammer maar helaas
Had ik de reviews maar beter gelezen!!!!! 4 keer afspraak gehad, , 2 x werd die avond te voren afgezegd. Iedere keer ander onderdeel stuk, (?) wat dan weer besteld moet worden, bij 3e keer leek het goed te gaan maar binnen 100 mtr liep die gereviseerde(?) pomp weer vast... Spaanse en Oekraïense monteur, die geen nederlands spreken. Eigenaar komt ongeregeld binnen wandelen. Wachtruimte is een oude bank in de werkplaats met senseo apparaat.
Lesje van 400€ gehad
afspraken worden laat afgezegd, na 4 keer nog steeds geen werkende airco pomp. goedkoop is duurkoop. Oplichters wil ik zie niet noemen maar zitten er niet ver vandaan.
Waardering:
1.0 2.0
|
zeer tevreden
kapotte airco pomp in saab 93 vervangen door een revisie exemplaar. Ik woon in Den Haag en kon gelukkig terecht bij de vestiging in Montfoort, dat scheelt een stuk rijden. In 2 uur tijd was het gefixt en kon ik tevreden naar huis. De monteur Jose fernandez kwam op mij zeer deskundig over. De prijs was aanzienlijk lager dan wat ik bij diverse concurrenten opkreeg. Kortom zeer tevreden.
deskundige service voor een schappelijke prijs.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Airco reparatie
Ongeveer drie weken geleden een nieuwe airco pomp geplaatst door Airco Herstel te Enschede. Vandaag op afspraak terug geweest ( wel 380 km vice versa) omdat er groene vloeistof onder de auto lag. Pomp werkt prima maar er zat een lekkage boven de pomp. Deze lekkage is keurig verholpen . Nu hopen dat het probleem ook definitief opgelost is.
Er is zeer goed gekeken naar de lekkage. Mocht zelf ook mee kijken. Dhr Fernandez wenste me na reparatie veel succes met de auto zonder over eventuele kosten te spreken. Grote klasse. Kom hier zeker terug.
Waardering:
4.0 8.0
|
Opel Astra
Vorige week langs gereden maar helaas geen tijd zonder afspraak. Gelukkig was er nu wel eventjes tijd om eens deftig te kijken en heeft de technieker van dienst het heuveltje gevonden. (proficiat voor deze man). Mijn airco doet het weer en geen last meer van beslagen ruiten. Heerlijk.
attente medewerkers. klantvriendelijk. snel en niet duur
alleen op afspraak
Waardering:
4.0 8.0
|
Mercedes a. Airco compressor lawaai
Absurd hoge prijs offerte ontvangen bij mijn officiële garage voor het vervangen van de compressor, Deze mensen hebben in no time mijn wagen gefikst. En tegen 3 keer minder het bedrag als bij mijn plaatselijke garagist. Maximaal aantal sterren voor deze airco service bedrijf ! Geen overbodige toestanden en/of opdringerige "aanbiedingen" voor meer controles , onderhoud of noem maar op. En garantie voor 2 jaar. Ik ben heel blij vertrokken !!
vakkundig, vriendelijk, en scherp geprijst
minpunten niet te bedenken ! Aan te rade garage.
Waardering:
5.0 10.0
|
vw transporter airco pomp
top service geleverd door de heer vernandez.alles prima verlopen ik zal reclame maken
Waardering:
5.0 10.0
|
Mini One VOCHTIGE RAMEN
Dit is mijn DERDE auto alweer met airco problemen!!! Hier mijn Airco vervangen,prijsopgave klopte met de rekening, en geen last meer van vochtige ramen, kortom een bedrijf om terug te komen en voor iedereen aan te bevelen. Een definitieve adresje voor de airco reparatie en ga nooit meer ergens anders naar toe. Echte een aanrader.
VLIEGENSVLUG GEHOLPEN EN BETAALBARE REPARATIE
TOT NU TOE GEEN
Waardering:
4.0 8.0
|
vw polo 2005
2 x geweest onder garantie voor de aircopomp. koppeling vloog er telkens uit. Na het mee-vervangen van condensor bij de 2 maal, is het probleem verholpen. Voor bijde keren geen kosten verrekend en correct geholpen. Ben er zeer tevreden mee,. Ga de auto verkopen maar bij een ander auto kom ik zeker bij jullie terug !
Goede service en klantvriendelijk personeel.
Waardering:
4.0 8.0
|
saab 9-3
Wij hebben ongeveer 3 maanden geleden een aircopomp bij u gekocht die het fantastisch doet, we zijn hier erg blij mee!
Waardering:
5.0 10.0
|
AIRCO CONTROLE
snel geholpen, en goede adviezen meegekregen ! airco controle uitgevoerd aan mijn Ford Smax.
Waardering:
5.0 10.0
|
volvo
Al meerdere malen bij u geweest. Altijd goede service gehad, vestiging Enschede.
Waardering:
5.0 10.0
|
Audi a3 aircopomp
Dank je voor de snelle en correcte medewerking .
Waardering:
5.0 10.0
|
Lexus aircopomp vervangen
Jose bedankt voor de goede service!
Goede specialist in airco voor autos !
Waardering:
5.0 10.0
|
Luuk en Ronald
Beste Luuk, Het spijt ons dat u niet naar tevreden geholpen bent.Wij streven altijd naar hoge klanttevredenheid. Graag verzoeken wij u ook om met ons contact optenemen. Wij zijn van mening dat wij correct gehandeld hebben in de reparatie van uw airco. Daarom is het belangrijk dat u ons telfonisch of via de email contacteerd hierover, en dat is helaas nooit gebeurd. Een goede comunicatie en uitleg is belangrijk om misverstanden op te kunnen lossen. Graag horen wij alsnog van u. Ronald , vanzelfsprekend kunnen er altijd verrassingen optreden naar het vervangen van een aircopomp. Zo kan er een nog lekkage resteren,ergens in een condensor of leiding, er kan een electrische storing aanwezig zijn, zoals een druk sensor of ventilator probleem, relais,..etc, er kan zich ook voordoen dat het systeem verstopt is, of een expansie ventiel deffect is. Meestal is dit niet het geval, en zal een aircopomp direct werken na montage. Voor grote electrische storingen verzoeken wij u inderdaad om naar de electro specialist te gaan. Die hebben het beste meet en uitlees apparatuur. En zijn er sneller klaar mee, aangezien zij er gespecialiseerd in zijn !
Snelle en Voordelige service door jaren lange ervaring en vakkundigheid : Binnen 1 uur compressor voor de meest gangbare autos vervangen. Meer als 8 JAAR ERVARING in AIRCOPOMPEN ! Het bedrijf is het hele jaar door alleen bezig met Airconditioning !
Waardering:
5.0 10.0
|
Niet doen want ze vervangen alleen de pomp of je airco daarna werkt of niet is niet hun probleem
Bij Airco herstel geweest met een klacht dat de airco het niet deed. Na onderzoek moest de compressor vervangen worden, hoewel ik zelf daar al enigszins een twijfel over had. Aangezien ik geen specialist ben deze laten vervangen, afgerekend en weggereden met nog steeds geen werkende airco. Elders laten checken en resetten, omdat Airco herstel schijnbaar alleen maar compressoren vervangt, en het ziet er nu naar uit dat het slechts een onderbreking in de bedrading betreft. Volgens verkoper was mijn vraagstelling verkeerd: "ik had moeten vragen of het probleem na vervangen van de pomp opgelost zou zijn". Uiteindelijk ligt het dus aan mij. Of de pomp inderdaad defect was kan ik achteraf natuurlijk niet meer controleren.
Prijs
De lage prijs wordt achteraf een onnodig hoge prijs. A
Waardering:
1.0 2.0
|
tsja wat zal ik er van zeggen
voor het afvullen werd er een beetje onder motorkap gerommeld,alles nalopen? na het afvullen geen werkende airco, er werd een beetje onder de motorkap geprutst met de mededeling dat de druksensor kapot was, die moest ik maar zelf bestellen en dan zouden zij hem er op zetten sensor was binnen , afspraak gemaakt, maar het zat me niet lekker en dus naar een ander bedrijf gegaan daar zijn ze alles nagelopen, vul apparatuur aangesloten , en de hele procedure opnieuw uitgevoerd, 1 er bleek te zijn afgevuld zonder pomp olie 2 er zat te weinig gas op 3 DE SENSOR WAS NIET AANGESLOTEN. de mond viel me open. stekkertje aangesloten op de sensor, een klik pomp sloeg aan, ventilator sloeg aan en de airco blies ijskoude lucht de volgende dag werd ik gebeld door Jose Fernandez on der het mom dat ik de week erop een afspraak had ik denk dat hij op google mijn review had gelezen waarom anders bellen hem mijn bevindingen uitgelegd. maar hij liet me slecht uitspreken tot 2x toe heb ik de verbinding verbroken maar hij belde zo weer. hij wilde weten waar ik was geweest, maar daar hoef ik geen verantwoording over af te leggen en ja ik was pissed off (vrij vertaald: erg kwaad) IK KOM HIER NOOIT WEER
goedkoop (of toch duurkoop)en dichtbij ,
39 euro kwijt geen werkende airco als je een aircocheck doet zie je toch dat de druksensor niet is aangesloten,
Waardering:
1.0 2.0
|
weinig specialistisch kennis op airco gebied.
Nadat elders een lekke condensor was geconstateerd van mijn auto heb ik deze zelf vervangen om de kosten te drukken. Lekdetectie, vacumeren en vullen kan ik niet zelf door het ontbreken van apparatuur en daarom een airco specialist opgezocht en zodoende, mede door goede recensies en populariteit op internet, een afspraak gemaakt bij Airco Herstel Twente. Tijdens de lekdetectie met stikstof sprong de click-on connector van de condensor los. Deze had ik blijkbaar niet goed vastgeklikt; kan gebeuren, klikken ze 'm wel even vast, of ze maken een nieuwe afspraak omdat er op dat moment geen tijd voor is, zou je denken....maar niet dus. De monteur gaf aan dat ze dit niet konden herstellen en er niet aan zullen beginnen, omdat ze misschien iets kapot zouden kunnen maken??? Ik was beland bij een airco herstelbedrijf dat niet eens geen airco leiding kan vastzetten?? Dit kwam erg amateuristisch en klungelig over en heb de auto maar weer meegenomen om de leiding zelf vast te zetten en een week later opnieuw een afspraak gemaakt om de installatie te laten vullen, want ze zijn beslist niet duur en je kunt er snel terecht na het maken van een afspraak. Dat is dan wel een groot pluspunt en maakt veel goed.
Je kunt er snel terecht na het maken van een afspraak voor concurrerende prijzen, ook in hartje zomer.
Geen specialistische kennis van airco's en een duidelijk gebrek aan technische en commerciële knowhow. Enkel een prima adres voor koudemiddel vullen en airco pompen vervangen.
Waardering:
3.0 6.0
|
Goed geholpen
Dag, we hebben uiteindelijk besloten deze kost meer te doen aan onze wagen (we doen 'm binnen een paar maanden naar de schroot). Niettemin zijn we blij dat we jullie service en vlotte communicatie leerden kennen, en we zullen daarom waarschijnlijk wel contact opnemen bij problemen met de airco in onze nieuwe wagen. Bedankt voor de goede service
gratis airco controle
Waardering:
5.0 10.0
|
aircopomp peugeot
Ik heb verleden jaar mijn eigen pomp laten maken en was daar zeer tevreden over. dit jaar een pomp voor een peugeot en een golf ! zeer content.
Waardering:
5.0 10.0
|
golf 6 aircopomp maastricht
super snel, en goed. Bedankt topservice hoor !!
Waardering:
5.0 10.0
|
ford mondeo airco storing
Vanwege een eerdere goede ervaring met mijn vorige auto, werd ik uiteindelijk aangetrokken tot wederom de reparatie van mijn huidige auto door Aircohersteltwente. Ze hebben een uitgebreide test en reparatie moeten voeren , maar toch wisten ze het voorelkaar te krijgen. Bij mij in de buurt was geen garage te vinden, en torenhoge prijzen . Bedankt !
specialisten in aircos.
Waardering:
5.0 10.0
|
opel zafira
Het is inderdaad echt voordelig en goed !! Het vervelende geluid aan mijn airco is zo goed als verdwenen en word ook weer goed koud .Top!
klantvriendelijk , goede service. Echt top !
Waardering:
5.0 10.0
|
Astra aircopomp monteren
Bij een onderhoudsbeurtje bleek dat mijn ACC nog nauwelijks werkte. De technieker van dit aircoservicebedrijf heeft het keurig en netjes opgelost.
Dacht dat het ombouwen vrij kostbaar was? Maar het is prima en voordelig opgelost. Alles bij elkaar koste mij € 286,-
geen ! Ik ben zeer tevreden en vakkundig personeel. Goede uitleg !
Waardering:
5.0 10.0
|
garantie afwikkeling renault laguna aircopomp
Na de aanvankelijk moeizame communicatie over het niet goed funtioneren van de compressor nu een zeer groot compliment voor de medewerker in Enschede. Zo durf ik jullie aan te bevelen. Bedankt en veel succes, groet,
Waardering:
5.0 10.0
|
zafira
Super positief over de service en ontvangst ter plekke alsook het snelle verloop van de werken en tijd hiervoor nodig .
vlotte afhandeling.
vergeten dopjes met de drukte.
Waardering:
5.0 10.0
|
VW transporter T5
Bij de dealer gaven ze aan dat de compressor van de airco moest worden vervangen, dit zou ongeveer 800 euro kosten. Ik vond dit erg duur. Ik zocht op het internet of dit goedkoper kan, en na veel zoeken en lezen en twijfelen kwam ik bij aircoherstel twente terecht. Dit scheelde meer dan de helft in prijs ,voor 300 euro kreeg ik wat ik nodig had.
heel goed en snel geholpen. garantie 2 jaar
garage beetje moeilijk gevonden
Waardering:
4.0 8.0
|
Mercedes aircopomp
Vandaag mercedes pomp laten vervangen, helemaal top , nog bedankt, en zal julie aanbevelen aan bekenden.
Alles volgens afspraak verlopen. goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
2 jaar garantie op compressor
Beste Aad, Wij vinden het heel vervelend en spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Een twee jarige garantie staat vast op een compressor die wij leveren en, daar dienen wij ons helaas ook aan te houden. Wij kunnen niet eindeloos garantie blijven leveren. Vergeet niet dat wij immers een pomp vervangen onder garantie, ongeacht of de pomp door een ander factor defect is geraakt, (bijvoorbeeld een verstopte condensor, niet werkende ventilator, of door een defecte druksensor, expansieventiel.... etc. Wij vervangen altijd onder COULANCE uw aircopomp ,want dat valt in feite niet onder garantie als de aircopomp door iets anders stuk is geraakt ! Zelfs als u na de 2 jaar uw compressor alsnog defect raakt, kunnen wij u een scherpere prijs dan normaal hanteren voor het wederom vervangen van de compressor. (Wel dient er altijd gekeken te worden naar wat de oorzaak van de defecte aircopomp is , en indien er een oorzaak gevonden word , dient deze als eerste verholpen te worden ) Wij willen u graag nog steeds van dienst zijn, Wij kunnen u een betere prijs aanbieden, maar aan de 2 jaar garantie dienen wij ons wel aan te houden. Ondanks uw teleurstelling wensen wij u veel succes met het repareren van uw airco systeem , of u het door ons of door iemand anders laat doen. Namens, het team van Airco Herstel Twente.
Service staat bij ons hoog aan het vaandel !
Waardering:
5.0 10.0
|
Niet tevreden over afhandeling probleem bij Airco Service Twente
Twee jaar geleden is de aircopomp van mijn Kia vervangen, 5 maanden er na liep deze vast en is weer vervangen. Dit viel onder de garantie van twee jaar. Nu is de pomp twee weken na het verlopen van de garantietermijn van twee jaar weer vast gelopen. Bij het telefonisch afhandelen van het probleem kreeg ik als antwoord "Helaas pindakaas,wij hanteren een strikt beleid, twee jaar is twee jaar". Dus weinig of geen coulance bij Airco Herstel Twente.
geen
zie boven
Waardering:
1.0 2.0
|
Gebruik gemaakt van de garantie
Vorig jaar heb ik bij Airco herstel Twente een nieuwe aircompomp in mijn auto laten zetten. Met het mooie weer van afgelopen week vond ik dat de airco het niet zo goed deed als toen hij nieuw was. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt om dit te laten nakijken, en heb aangegeven dat ik gebruik wou maken van mijn garantie. De monteur gaf aan dat er waarschijnlijk gas heeft gelekt, en alleen bijvullen nodig was, hij heeft ook een paar leidingen opnieuw aangesloten. Ik hoefde niets te betalen.
Afspraken en garantie goed nagekomen, telefonisch goed bereikbaar
De wachtruimte
Waardering:
4.0 8.0
|
Ford galaxy
2 jaar garantie op de aircopomp wat en service.als er wat is bellen en je wordt gewoon teruggebeld.ik heb er geen worden voor.uitstekend
Professionals
Jammer dat het zo ver weg is.graag een in Rotterdam
Waardering:
5.0 10.0
|
goede service
Mijn airco maakte vreselijke lawaai, Direct geholpen , Na 1,5 uur weer op weg .
service en de prijs zeer goed . Aardige mensen
beetje moeilijk te vinden met de nav.
Waardering:
4.0 8.0
|
aircopomp vervangen
Wat een goede service. Zeer tevreden ! 1,5 jaar geleden aircopomp vervangen van mijn Benz, het werkt nog steeds zonder problemen.Zeer tevreden.En nu vorige week ook de airco van mijn vrouw gesneuveld(skoda fabia). Was gelukkig slechts een kleinigheidje een pakking vervangen,en de kosten waren slechts 39,- euro voor een bijvulling.
ik mocht zelfs meekijken.
geen minpunten, absoluut een aanrader !!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima dienstverlening bij de airco reparatie aan mijn Volvo s80.
Ik heb dit Bedrijf uitgekozen vanwege de vele goede reviews. Mijn oude defecte compressor is vervangen voor een nieuwe exemplaar. Zeer content over de vlotte en goede afhandeling.
Nette ontvangst en een plezierige kennismaking.
De binnenstad is niet echt op loopafstand. Bushalte op 5 minuten lopen van bedrijf.
Waardering:
4.0 8.0
|
apservice@gmail.com
Het is al meer dan zes jaar geleden mijn eerste en goede ervaring met dit bedrijf. Paar maanden geleden voor de tweede maal met een andere auto hier de airco laten controleren, waar het niet van deed. De compressor was defect.Nu zit ik weer met een heerlijk koele BMW. Mijn zuster ook vandaag hier na toe gestuurd, met haar Audi. Ook zij, zeer tevreden terug gekomen.
Snel , efficiënt en goedkoop
totaal geen minpunten ! Nogmaals bedankt voor de super goede en betaalbare service !
Waardering:
5.0 10.0
|
TELEFOON WORD ALTIJD OPGENOMEN !
Beste Jack, spijtig om te horen dat telefoon niet word opgenomen. WEET U ZEKER DAT U DAN DE GOEDE NUMMER DRAAIT ? WIJ NEMEN ALTIJD ALLE TELFOONS OP ! U zegt dat het verkeerd gemonteerd is. Waarom maakt u dan geen afspraak bij ons, en komt u gewoon bij ons langs, zodat wij daar naar kunnen kijken ? jammer dat ik u via deze weg moet benaderen. Namens de directie Airco Herstel Twente
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede service tot op zekere hoogte
Gereviseerde airco laten plaatsen en goedkoop gedaan, aardige mensen, maar.......... Na enkele maamden de pomp en koppeling kapot vanwege een montagefout. Hoge rekening hiervoor in het buitenland tijdens vakantie. Airco service Twente geeft geen thuis, neemt telefoon niet meer op en wil van niks weten...........wat een service en garantie!!!!!
Goedkoop
Is duurkoop , monteurs zijn niet kundig
Waardering:
1.0 2.0
|
bmw 1 serie airco compressor
bedankt voor de goede service !
alles goed en snel verlopen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Een garagist waar je goed geholpen word.
In Breda (net over de grens in Nederland, ongeveer half uurtje tot 3 kwartier rijden , vanaf Antwerpen) ben ik door deze airco garage bedrijf geholpen. Ik heb rondgevraagd en merk dat ik een pak minder heb betaald dan in België voor dezelfde reparatie. Ben eigenaar van een jonge Volvo s80, maar ben niet te vrede over de Belgische Volvo Dealers . Onbetaalbaar en er gaat nog van alles mis ook . Dus nee de Volvo dealers kunnen mij niet meer bekoren. Ik ga er enkel nog heen voor behoud van garantie. Tevens snelle handeling 1,5 uur en er kan op gewacht worden.
Serieus bedrijf en nagekomen afspraken !
Waardering:
4.0 8.0
|
porsche 968 airco
ik wil HET BEDRIJF en Mike hartelijk danken voor de gemaakte nieuwe airco pomp. Mike is een harde werker! HARTELIJKE GROET.
GOEDE SERVICE !
Waardering:
5.0 10.0
|
BMWx5
Beste, Ben vorige jaar bij jullie geweest in breda voor mijn airco compressor en ben zeer tevreden!
Waardering:
5.0 10.0
|
bestelling compressor
Thnx voor de goede service. Als het mij wordt gevraagd, zal ik jullie aanbevelen.
uitstekende technische service, prijs ongelooflijk goedkoop !
Waardering:
4.0 8.0
|
waardering aircoherstetwente
Goede service en veel deskundigheid; er wordt aan alle typen auto's de airco van gemaakt. Ben zeer content over dit bedrijf.
snelle geholpen en volgens afspraak.
Waardering:
5.0 10.0
|
zeer tevreden
2 maanden geleden heb ik voor mijzelf van jullie gebruik gemaakt , een pomp voor mijn Audi a6 . Ik ben zeer tevreden .
Aantrekkelijke prijs, tegen goede kwaliteit.
Waardering:
4.0 8.0
|
compressor Ford
de airco van mijn smax werkt weer prima.
snel gefixt. top service.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
airco opnieuw kosteloos gerepareerd.
IK HEB NIKS MOETEN BETALEN VOOR DE REPARATIE AAN DE AIRCO DIE NET BUITEN DE 2 JARIGE GARANTIE LIEP. OP EN TOP DE BESTE !
alle complimenten waard
Waardering:
5.0 10.0
|
Bedankt
Paar jaar geleden de airco laten repareren .De reparatie heeft destijds naar 200% tevredenheid plaats gevonden.
Goed advies, nette personeel.
Waardering:
4.0 8.0
|
aircopomp laten vernieuwen
Ben al een keer bij u geweest met mijn Volvo, (zeer tevreden). Dit maal een Jaguar S type. Wederom bedankt.
de prijs is geweldig en de kwaliteit is super. Geen problemen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Kia airco compressor
Bedankt voor de snelle service ,zal zeker reclame maken voor jullie.
zeer snel geholpen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Airco reparatie Enschede
Monteren van airco pomp staalsteden straat Enschede
Geen
Oplichter eerst klas vernield meer dan vernieuwen . Slechte garantie .knopen draaiers en onbeleefd
Waardering:
1.0 2.0
|
Ford
Ik heb naar volle tevredenheid bij u een Airco compressor laten installeren op mijn Ford Galaxy
Waardering:
4.0 8.0
|
Antwerpen
Na lang zoeken, van Antwerpen naar Amsterdam gereden voor een nieuwe airco compressor te laten plaatsen.....de prijs was ongeloofwaardig laag in vergelijking met de prijsoffertes in België en je zou voor minder argwaan hebben maar soms geef je de mensen het voordeel van de twijfel en ik heb er geen moment spijt van gehad. Topservice, correct en wat mij betreft, zien ze me zeker terug indien nodig. Zo hoort het te zijn!
topservice
Waardering:
5.0 10.0
|
skoda octavia
Heel tevreden hoor. Ik had geen betere zet kunnen doen dan naar jullie te rijden. De mond aan mond reclame krijgen jullie er voor niets bij ;-)
Waardering:
5.0 10.0
|
OPLICHTERS
Geen verstand van airco. Hebben auto 4 keer auto gehad bout afgebroken en nog geen airco. Kunnen niet airco maken, geld krijg ik niet terug
Niet
teveel om op te noemen
Waardering:
1.0 2.0
|
citroen c3
prima geholpen. zeer te spreken over dit bedrijf, ze verdienen van mij een 10. Mijn airco doet het weer, en ijskoud .
klantvriendelijk en goede service.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
goede service, correct behandeld.
Deze mensen verdienen van mij een plus. Ik ben keurig geholpen tegen een zeer nette prijs.
Waardering:
5.0 10.0
|
oplichters alom
Slechte afraffel service twente!
Goed bedrijf voor programma's als "radar". Echte pluspunten: geen
Slechte spaanse communicatie, leveren gereviseerde troep "als nieuw". NOOIT HEENGAAN!!!!!!!!!!!kan helaas geen 0 sterren geven...
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte pompen
DE eerste keer aircopomp laten vervangen ,bellen ze na 2 weken op dat ze de verkeerde pomp eronder hebben gezet . De andere pomp na een maand stuk, garantie gevallen alleen in twente, naar twente geweest pomp is stuk gegaan omdat het systeem smerig zou zijn. Het systeem moest gespoeld worden kosten a la 40 euro en weer een andere pomp .Ik ben nu een jaar verder en de pomp is al weeeeeerrrr stuk. Na ongeveer 500km en waardeloze service zien ze mij daar niet weer.
geen
waardeloze pompen
Waardering:
1.0 2.0
|
Lekker Koel op Vakantie
De Airco Van mijn Ducato gerepareerd. Voortreffelijk gedaan !!! Ook de prijs was het de moeite waard om in mijn oude auto nog de airco te laten repareren. En ook nog eens 2 jaar Garantie. Kan niet meer mis dus ! Compressor en Filterdroger vervangen .
prijstechnisch. klantvriendelijk.
geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Opel astra
mijn auto bij oosterhout garage dus airco is werk niet meer vervangen andere aitco erin auto nu lekker koelkast in auto ben ik erg blij en niet duur heb ik test meet wouw 7 graden .
mooie prijs
Waardering:
5.0 10.0
|
Voortreffelijk en correct behandeld bij dit bedrijf.
De airco van mijn wagen deed het soms wel en soms niet. Bij andere garagisten was de prijs tussen 800 a 1500 euro. Dat is dus niet aan te beginnen voor mij 8 jaar oude Volvo. Ik kan nu weer optimaal genieten voor een betaalbare prijs. Ik ben zeer content over de reparatie van mijn airconditioning bij dit bedrijf in Nederland. Ik ga jullie aanraden aan vrienden en kennissen.
prijs technisch, en alles volgens afspraak.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Dordrecht
TOP !! Van de week hier mijn airco laten repareren, in tegen stelling tot mij merk garage, kon ik bij dit bedrijf direct geholpen worden en mijn airco is gerepareerd op dezelfde dag. Mijn airco wordt nu weer goed koud. Goeie vriendelijke garage.
klantvriendelijk en specialisten in compressoren.
alles was prima in orde en probleemloos geholpen niks aan toe te voegen.
Waardering:
5.0 10.0
|
volkswagen aircopomp
Moet zeggen : keurig geholpen en goede service. Geen slechte opmerkingen . Bedankt voor de reparatie.
Waardering:
4.0 8.0
|
onzekerheid alom
Lijkt hierboven wel alsof het over twee verschillende bedrijven gaat: een deel van de reacties is heel positief, een deel heel negatief. Hierdoor totale onzekerheid, zal ik uiteindelijk in de eerste groep of tweede groep terecht komen als is naar dit bedrijf toestap? Ik weet nu nog minder als voordat ik deze review bekeek....
Kans op prima resultaat
Kans op totale ramp
Waardering:
3.0 6.0
|
Aircoherstel service is de aanrader als het om aircopompen gaat .
Ongelooflijk maar waar !!! Zeer scherpe prijs offerte ontvangen voor mijn Mitsubishi Colt En meteen een afspraak gemaakt en gelijk de volgende dag was ik direct voorzien van een nieuwe airco compressor. Bij mijn plaatselijke dealer was deze klus onbetaalbaar. Besloot om maar te rijden zonder airco, maar nu hoeft het dus niet meer. Ben een Zeer blije klant !!
dit bedrijf is gespecialiseerd in compressoren, en onderscheid zich met de rest. goede service en de prijs heel goed.
Niks te bedenken, ook het personeel was heel behulpzaam en duidelijk en geen op of aanmerkingen.
Waardering:
4.0 8.0
|
professionele airco technicus voor compressoren.
Liever een goede garagist verre weg, dan een slechte dichtbij. 1,5 jaar mijn airco compressor laten vervangen aan mijn wagen voor een Chinese kwaliteit in Antwerpen. Nu inmiddels al weer stuk, en geen garantie meer. Dit maal gekozen voor een origineel product met minimaal 2 jaar garantie. De vriendelijkheid en de netheid van het bedrijf doet mij goede vertrouwen in de reparatie van mijn airco. Zeer te spreken,. Eigenaar van een Saab 9-3.
Dit garage is inderdaad zeer goedkoop, en vooral zeer goede service.
geen minpunten, airco herstel Twente is een aanrader !
Waardering:
4.0 8.0
|
airco mercedes
Mercedes aircomotor vervangen , ZEER TEVREDEN en heel Goedkoop. Nogmaals bedankt.. zal jullie zeker aanraden overal.
gewoon Topservice en betaalbaar. en uiterst vriendelijk personeel !
Waardering:
5.0 10.0
|
aircoreparatie, BMW.
BESTE, WIJ WILLEN EVEN ONZE DANKBAARHEID UIT SPREKEN VOOR DE GEWELDIGE SERVICE BIJ UW NIEUWE VESTIGING IN VALENCIA!!! Van ons krijgen ze een tien.
Waardering:
5.0 10.0
|
Namens de Directie van Airco Herstel Twente,
Namens de Directie van Airco Herstel Twente, Wij willen ten eerste iedereen danken voor hun beoordelingen . Of het nu positieve beoordelingen zijn of negatieve beoordelingen. Wij staan achter ons vertrouwen en streven altijd naar een goede service voor al onze klanten, en daarom zijn alle reacties welkome. Op Airco gids.nl komt onze naam als eerste naar voren op de zoekprogramma’s, daarom hebben wij de keuze gemaakt op deze website onze mening te uiten over onze beoordelingen op het internet. Gelukkig hebben wij de ervaring dat verreweg de meeste klanten met tevredenheid of tot zelfs met grote enthousiasme naar huis gaan. De meeste klanten zijn zo tevreden dat wij maar besloten hebben om een fooien pot te plaatsen. Echter helaas hebben wij ook ontevreden klanten. Een ontevreden klant zal veel eerder een klacht uiten op een website, dan een tevreden klant. Wat is een klacht? Een klacht is meestal een meningsverschil tussen een klant en een bedrijf. Wij zijn van mening dat wij terecht hebben gehandeld in onze manier van oplossen van technische problemen. Zo hebben wij wel eens een boze klant gehad die van woede en frustratie op de balie bonst doordat hij niet kan begrijpen, dat de airco het nog steeds niet doet. Deze klant had er moeite mee dat zijn ventilator erbij vervangen moest worden na de reparatie van de airco-compressor. Volgens hem moest alles bij de prijs inbegrepen zijn. Nou?, als wij constateren dat de airco-compressor kapot is, kunnen wij pas na montage van de nieuwe compressor het systeem gaan testen. En als dan alles goed werkt, is daar verder niks mee aan de hand. Maar als het systeem slecht loopt doordat er nog een extra onderdeel of component vervangen dient te worden, dan is dat onderdeel vanzelfsprekend niet bij de prijs inbegrepen. Gelukkig de meeste klanten begrijpen het , en danken ons voor de goede uitleg en geven ons de opdracht het aircoprobleem verder af te handelen. Een aircosysteem is namelijk een complex-systeem waarin meerdere oorzaken aanwezig kunnen zijn, waardoor zon airco compressor gefaald heeft. Dit is helaas voor sommige klanten op economisch belang moeilijk te begrijpen. Het is helaas wel een feit dat er veel tevreden klanten geen mening achter laten over ons, aangezien deze onderneming aan het groeien is, willen wij hier wat aan gaan doen. Wij willen in de toekomst de klant vriendelijk vragen om een beoordeling achter te laten. Zodat wij de kans kunnen krijgen te laten zijn wie wij werkelijk zijn. En eventuele wantrouw voor nieuwe klanten te doen verdwijnen. Wij verheugen ons graag u van dienst te zijn op onze vernieuwde vestiging aan de Staalsteden 4.12 te Enschede. U bent van harte welkom.
Prijs/Kwaliteit Het beste van het land .
te goedkoop.
Waardering:
5.0 10.0
|
Pomp vervangen
Aircopomp vervangen ,omdat de vorige pomp veel lawaai maakte. Nadat de monteur de pomp had verwijderd,werd eerst aan mij getoond wat er stuk was en zodoende uitleg dat pomp vervangen moest worden.Vaste prijsafspraken en 2 jaar garantie.
Goede en snelle service .Voor mij tot nog toe een aanrader om naar toe te gaan.
De garage was bij aankomst moeilijk te vinden ,er stond geen aanwijzing .Tip voor de eigenaar.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede Service zeer tevreden.
Naar alle tevredenheid geholpen.Personeel uiterst behulpzaam een vriendelijk. De aircopomp doet het inmiddels weer goed en zonder lawaai , tevens garantiebewijs meegekregen voor 2 jaar.
snelle service, de klus was met 1,5 uur geklaard.
Geen minpunten te bedenken, (eventueel de afstand ).
Waardering:
5.0 10.0
|
airco audi
Aircopomp vervangen Audi a6 . Heel goedkoop , en heel Tevreden. Vriendelijke mensen.
klantvriendelijkheid en goedkoop
niks
Waardering:
5.0 10.0
|
LET OP NIET NAAR TOE GAAN
Deze mensen doen zich mooier voor dan dat ze zijn. Ben er 3 keer geweest 3 keer pomp gewisseld werkt nog steeds niet. Geld weg en geen airco. Bij ander bedrijf geweest en pomp laten controleren. Pomp van hun bleek gewoon schroot te zijn. Het zijn oplichters die oude pompen proberen te verkopen. DUS NIET HEEN GAAN
nul,nul
Alles oplichters
Waardering:
1.0 2.0
|
Waardeloos volk bij aircoservice twente
Dat volk dat daar loopt heeft totaal geen verstand van airco's. Ze kunnen alleen een pomp wisselen, en als die het niet doet dan krijgt de auto de schuld. Pomp reviseren kunnen ze ook niet. De eerste keer dat ik daar was op afspraak heb ik 3 uur staan wachten tot er iemand kwam om de pomp te wisselen, en dan doet de pomp het ook nog niet, ligt aan de auto zeggen ze. Volgend weekeind naar mijn garage geweest maar auto was wel goed. Weer terug naar Enschede en een andere pomp laten monteren, je raad het al deze doet het ook niet. Geld terug kun je vergeten. Ze vernielen je auto door gewoon een stekker eraf te knippen omdat die opeen van die pompen niet paste en er een andere stekker hebben gepruts die na een winter eraf zou zijn gerot. Dan raken ze ook nog twee bouten kwijt, draaien ergens anders een bout uit de auto om de pomp toch nog met 3 i.p.v. 4 bouten vast te kunnen zetten. Lang verhaal kort te maken, ik ben er 5 keer geweest en nog geen airco. Mijn geld krijg ik niet terug. HET ZIJN PRUTSERS DIE GEEN IEDEE HEBBEN WAAR ZE MEE BEZIG ZIJN. Ben naar ander bedrijf geweest nieuwe pomp monteren en die werkte in een keer goed, maar ben wel voor €450,00 opgelicht.
Geen
Alles, er deugt niets van in dat bedrijf
Waardering:
1.0 2.0
|
Aircopomp bestellen.
Een vlotte en prettige afhandeling , aircopomp van mijn auto maakte lawaai, een belletje naar dit bedrijf , en de volgende dag had ik een meteen een vervangende exemplaar .Snelle service moet ik toegeven.
Vriendelijk Personeel, vlotte service.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
mijn ervaring
Jammer dat bij aankomst de heer niet zo klantvriendelijk was .Snauwerig werd mij medegedeeld dat ik toch wel de garantie bewijs moest tonen. Ik dacht er toen over schriftelijk een klacht in te dienen. De volgende keer een vriendelijke collega medegedeeld wat mijn ervaring was geweest. Hij verklaarde dat de stagiaire te leiden had onder druk. Wel kon ik het na dit gesprek wel beter begrijpen. De reparatie is keurig onder de garantie voorwaarden uitgevoerd. En de airco functioneert weer naar behoren.
wachtruimte, gratis koffie. Er word gehouden aan de afspraken .
niet snel geholpen, Maar wel naar tevredenheid klus geklaard.
Waardering:
3.0 6.0
|
Airco Service Twente
Wanneer ik de airco inschakelde hoorde ik een raar geluid in de auto. Even snuffelen op Internet. Ben ermee naar dit bedrijf geweest. Aircopomp laten vervangen en probleem is opgelost.
Klantvriendelijk goed en snel geholpen .
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed en net bedrijf
Zeer aangename ervaring met Airco Herstel Twente. Komt zelden voor dat je niet direct geholpen wordt als er plotseling een probleem is ontstaan. Ook de prijs was heel mooi !
Vriendelijk en snel. Ook goedkoop
Waardering:
5.0 10.0
|
Snel, goede service !
In Juli hier mijn airco gerepareerd . Bij een ander was dezelfde klus 3 keer duurder . Op Dinsdag afspraak gemaakt , auto achtergelaten en naar de markt in Enschede. Werd keurig weggebracht en weer opgehaald. Uiterst tevreden en de moeite waard. Geen Klachten.
Snel Goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
Alles in overlegd gedaan. Vertrouwelijk overkomen
Ik zou me nooit opgelicht voelen in deze garage. Alles word keurig van te voren overlegd . Mijn aircocompressor vervangen , daarbij was het ook aan te raden, de filter mee te vervangen. Na keurig overleg heb ik besloten om de filter en de riem van mijn audi erbij erbij te doen. Gewoon netjes en helder. Beste heren, bedankt voor de koude lucht in mijn auto. En de koele vakantie naar Marokko.
Alles in overleg Ze zoeken samen met je naar een oplossing.
Waardering:
4.0 8.0
|
Top product en service
Twee weken lang gezocht naar een goede tweedehandse aircopomp voor mij Voyager. Uiteindelijk eentje gevonden van de sloop(zonder garantie). Die erop gezet en na paar dagen was het Gas er al weer uit, de pomp was zo lek als een mandje. Ik was 150 euro lichter en nog eens 80 euro voor het gas. DOM , DOM ! Weer het internet ingedoken, en dit bedrijf tegen gekomen. Alles voor 350 Euro. Gemonteerd en al en 2 jaar GARANTIE . Ik heb meteen een afspraak gemaakt en de airco werkt nu weer helemaal top 3 maanden lang zonder geen enkel probleem. Ben er heerlijk mee op vakantie geweest !
Goede prijs en 2 jaar garantie. Afspraak was snel gemaakt
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Duurt allemaal erg lang.
Gelokt door de relatief lage prijs naar aircoherstel Twente gereden (2 u gaans). De reparatie zou 2 uur duren. Na 4 uren in een bedompte kantine, was het karwei gefikst. Mocht toen nog wel, bij ontbreken van een pinautomaat, naar Boekelo rijden (onder begeleiding!) om geld op te halen. Behalve de aircopomp is ook het systeem doorgespoeld. Dit was ten zeerste aan te raden,werd gezegd,omdat anders problemen konden worden verwacht. Een domper van maar liefst 90 euro. Onderhandelen wilden ze niet. Tijdens het wachten met andere klanten gesproken. Eén meneer zat er al vanaf 10 u. Toen ik om half vijf wegging, was hij nog niet geholpen. Een andere klant was er voor de derde keer met hetzelfde probleem. Deze klant kreeg ook te horen, dat het systeem moest worden doorgespoeld á 90 euro. Weer een ander moest ook vele (4) uren wachten voordat de reparatie was uitgevoerd. Kortom: trek maar een dagje uit, neem een leuk boek mee, laad je telefoon goed op: het kan even duren!
Afspraak maken op korte termijn. Niet duur.
Erg lange wachttijd. Meerkosten. Geen pinnen mogelijk.
Waardering:
2.0 4.0
|
Waar voor je geld. goede prijs/kwaliteit verhouding
Onlangs langs geweest voor mijn Suzuki Swift. Alles netjes gerepareerd en vervangen voor een schappelijke prijs. 2 dagen later met de auto (Opel Meriva) van mijn schoonvader geweest en ook die is netjes gerepareerd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding aardige jongens Mooie nette wachtruimte voorzien van een televisie, koffieautomaat, snoep/frisdranken automaat en een dartboard.
Tot op heden geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima Service Airco Twente
Helemaal TOP ! Airco doet het weer.
Service, prijs en werkt volgens afspraak
Koffie was op !
Waardering:
5.0 10.0
|
Goedkoop is wederom duurkoop!!
Twee halve snipperdagen en 600 km heen en weer gereden voor hun goedkope pompaanbieding en mooie praatjes en zit nu nog met een airco die niet werkt omdat deze heertjes alleen maar prat gaan op hun geweldige pompen ( met garantie ?) en niet de moeite nemen om fatsoenlijk naar de de rest van het systeem te kijken!! Ja, of tegen absurde meerprijzen want daar willen ze de winst op maken!! Waardeloze service en totaal niet klantgericht, niet naartoe gaan dus !
Weinig
Waardeloze service met als motto: wij laten de klant (niet) in de kou staan!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Nooit weer !!
Verkeerde constatering van Airco probleem, inmiddels zit de 2e pomp er al in na een hoop gezeur omdat ze zelf geen aircoslang kunnen vervangen (andere naam misschien? als je alleen pompen vervangt en vloeistoffen bijvult !, konden geen aircoslang vervangen, moest het bij een andere garage regelen en dan terugkomen om af te vullen !) Na de eerste pomp bleek bij de garage die de slang heeft vervangen dat deze pomp helemaal niet werkte !, dus terug en nu zit de 2e pomp er in, maar is de garantie vervallen omdat wij het systeem niet laten doorspoelen voor 90 euro !(na contact met garage die slang heeft vervangen, deze raadde het af, gaf aan onzin) Hebben aangeboden 50 euro te willen betalen omdat we al genoeg gezeik hadden gehad met hun, weigerden ze, 90 euro of garantie vervalt. Is nooit eerder gesproken over doorspoelen systeem !!! We hebben een slecht gevoel bij deze "Airco Service" !!
geen
Tot nu toe alleen maar !
Waardering:
2.0 4.0
|
Men levert prutswerk! Laat je niet verleiden door de lage prijs!!!
In totaal 4 keer naartoe moeten reizen (1000 km) en men heeft 2 keer een pomp vervangen. Beide pompen deden het niet. Ook werd mij een nieuw filterdroger geadviseerd en gemonteerd zonder resultaat. Bij plaatselijke specialist werd geconstateerd dat de geleverde pomp door Airco Herstel Twente van binnen totaal defect was. Euvel van niet functioneren van mijn airco bleek een lek ventiel te zijn.
Geen
Levering slecht materiaal slechte kennis van zaken lastig communiceren ivm bijna alleen Spaans sprekende mensen
Waardering:
1.0 2.0
|
de grootste oplichters airco twente
bij airco twente hebben ze voor een klant van me een airco pomp vervangen ten eerste was het 200 duurder dan de afspraak toch nog laten maken na 2 weken airco pomp vastgelopen en lossen niks op alleen maar smoesjes verzinnen van alles om het niet op te lossen ik heb al 30 jaar een autobedrijf maar heb nog nooit van deze oplichters meegemaakt laat er zeker niks maken
geen
alles is een op lichters praktijk op het internet lijkt het een mooi bedrijf echter nu ik er ben geweest is het een rotzooitje dus let op voor dat je daar een auto laat maken
Waardering:
1.0 2.0
|
A-C pomp vervangen vw vento '97
Ook zojuist afgereisd donderdag 19 juni 2014 voor het vervangen van de A-C pomp. Huidige pomp bouwde geen druk meer op dus vervangen of revisie was noodzakelijk. Tijdje wikken en wegen wat te doen nieuw kopen, gebruikt of revisie. Uiteindelijke uitgekomen bij de heren van airco herstel Twente. Prima bedrijf, voorzien van koffie wel prettig na z'n ritje Tijdens rep .naar de stad gebracht om te shoppen of wat dan ook. Super! Kan iedereen aanraden om daar de airco te laten repareren. Kortom goed bedrijf voor een nette prijs en nog 2 jaar garantie ook.
Goede snelle service Vriendelijk personeel Zelf even naar de stad gebracht om wat te drinken Airco word nu weer ijskoud!
Monteur was even de beschermkap vergeten te bevestigen Maar gelukkig kwam ik daar snel achter na 150 mrt. Dus even terug gegaan weer netjes vastgezet en 1000 x excuses Kortom goed bedrijf
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima Service, kortom een TOP bedrijf !!
Op advies van mijn garage naar de Airco specialist gegaan in Enschede. Geen spijt van. Integendeel! Mijn Volkswagen Golf 5, is weer voorzien van een ijskoude airco !! Goede uitleg, klantvriendelijkheid en vakmanschap kenmerken dit bedrijf. Een echte aanrader bij aircoproblemen.
Goede uitleg klantvriendelijkheid vakmanschap goede prijs !!
Tot op heden nog niks :-)
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima bedrijf, netjes garanties verleend
Ook naar dit bedrijf geweest, Moet zeggen : goed geholpen daar en vriendelijk personeel. Echter bleek 2 maanden de airco wederom stuk te gaan. Dit kwam echter doordat de ventilator defect was. Het probleem van de ventilator is verholpen, en een nieuwe pomp kosteloos gemonteerd. Netjes afgehandeld !
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima bedrijf, goede garantie regeling
Ook naar dit bedrijf geweest, Moet zeggen : goed geholpen daar en vriendelijk personeel. Echter bleek 2 maanden de airco wederom stuk te gaan. Dit kwam echter doordat de ventilator defect was. Het probleem van de ventilator is verholpen, en een nieuwe pomp kosteloos gemonteerd. Netjes afgehandeld ! D. Langedijk
Waardering:
4.0 8.0
|
Top service
In Juli 2013 de airco van mijn Audi a8 hier laten repareren. De auto is in perfecte staat afgeleverd met ijskoude airco en ik heb er sinds de reparatie nooit meer een probleem mee gehad. Ook de prijs was te spreken, scheelde het drie dubbele met de dealer. Top Service ! VINCENT
Goede prijs kwaliteit
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Vervangen van de airco pomp
Voor 8 maand geleden heb ik mijn aircopomp laten vervangen door dit bedrijf. Nu kwam ik er vorige week achter dat mijn ramen erg besloegen en dus mijn airco het niet meer deed. Vervolgens heb ik contact opgenomen met dit bedrijf, en aangegeven dat mijn airco het niet meer deed. 3 dagen later kon ik hier terecht om er na te laten kijken (je hebt hier namelijk 2 jaar garantie). De jongens hebben er na gekeken en kwamen er achter dat er een kleine lekkage bij de aansluiting van de filterdroger zat. Gelukkig hadden ze er hier nog een van op voorraad liggen, en hebben ze dit voor mij vervangen en het systeem voor mij afgevuld voor een klein prijsje! Prima bedrijf, goede service!
komt zijn afspraken wel na, correct naar de klant zelfs als het gaat om garantie.
Het licht niet om de hoek, zijn slecht te vinden (geen reclame).
Waardering:
4.0 8.0
|
Goedkoop en goede service
Mijn airco was kapot, hun gevonden op marktplaats. Gebeld en snel een afspraak kunnen maken. Offerte telefonisch doorgekregen. Langs geweest, snel en vakkundig geholpen. Geen bijkomende kosten. Top geregeld
Goedkoop vakkundig vriendelijk snel
niet dat ik weet
Waardering:
5.0 10.0
|
Aircohersteltwente
6 maanden geleden ook bij Aircohersteltwente geweest, zeer goedkoop de airco vervangen. Inclusief 2 jaar garantie. Kon er gewoon op wachten tijdens de reparatie. Top service !
Goed service, komen afspraken na.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
airco deed niets meer
airco deed niets meer....bijvulling gedaan zonder resultaat. Bleek de pomp kapot. Second opinion laten doen elders en de spoel van de pomp bleek kapot dus niet de hele pomp. Meteen laten maken bij dit bedrijf (scheelde me weer €200). Vandaag gesprek gehad met Dhr. Fernandez hierover en het bleek allemaal op een miscommunicatie te berusten. Ik heb een deel van het reeds betaalde bedrag voor bijvulling retour gehad dus eind goed al goed!
nette afhandeling klacht
wisselend (sommige alleen spaans sprekend) personeel waar je niet wijzer van wordt
Waardering:
3.0 6.0
|
ECHTE AANRADER !!
Mijn aircopomp was defect. Ben ik even langs ze gereden, hebben ze er naar gekeken. Bleek defect. Mooie prijs opgave ter plekke gekregen en een afspraak gemaakt binnen 2 dagen. Airco pomp vervangen, binnen 2 uur waren ze al klaar ! Een kennis van mij aangeraden, hij is ook snel en goed geholpen. Seat Leon Volkswagen Transporter T5
- Vriendelijke - Deskundig - Meerdere monteurs aanwezig - Goede prijs
Geen bord aanduiding voor het pand. (Mja, waar hebben we het dan over :-))
Waardering:
4.0 8.0
|
Airco pomp vervangen maar werkt niet.
Ik heb op 14 maart 2013 een airco pomp voor een audi gekocht bij Airco Herstel Twente. Tot op heden hebben we niet echt warme weer gehad en kon deze dus ook niet echt testen. Tot mijn grote verbazing werkt de airco niet en dat is een enorm teleurstelling bij 32 graden. Nu even afwachten hoe de afwikkeling zal verlopen. Jammer genoeg ligt Enschede niet om de hoek.
N/A
N/A
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Technische Handelsonderneming Enschede(8.0/10.0)2.8km
Enschede - Najaarsweg 21A
Producten en diensten: Installatie, Service
 
 
SWK Techniek b.v.(8.2/10.0)3.2km
Enschede - Veilingstraat 1 - 37
Welkom bij SWK Techniek b.v. SWK Techniek bestaat sinds 2011 en is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Enschede (hoofdvestiging). SWK Techniek heeft ruime ervaring in warmte- en koel-installaties. Wij verkopen cv-ketels, cv-materialen en airco-installaties tegen zeer concurrende prijzen....meer...
 
 
Nijkamp-Airco(7.8/10.0)3.5km
Enschede - Oldenzaalsestraat 821
Wij leveren, installeren en onderhouden elk type airconditioner voor woonhuis, praktijkruimtes, winkel, kantoor en bedrijfsruimtes. Bij Nijkamp installatieservice staat service en netheid hoog in het vaandel. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn om voor u een goed werkende en een mooie...meer...
Producten en diensten: Airconditioning systeem, Airconditioningbedrijf, Installatie, Kantoor koeling, Offerte, Onderhoud, Reparatie, Service, Thuis airco
 
 
Emondt Airco Center(7.8/10.0)3.7km
Enschede - IJsbaanweg 5
 
 
Fixxers bv(7.6/10.0)4.8km
Enschede - Hendrik Ter Kuilestraat 175c
Fixxers heeft een landelijk dekkend netwerk op het gebied van Airco Installateurs! Voor contact bel: 0900 600 6000 of bezoek de site: http://www.fixxers.nl...meer...
Producten en diensten: 24x7 service, Installatie, Kantoor koeling, Luchtbehandeling, Onderhoud, Reparatie, Service
 
 
D.E.C. Enschede(7.6/10.0)5.2km
Enschede - Ir Hanlostraat 18-22
Producten en diensten: Luchtbehandeling, Offerte, Service
 
 

Plaatsen in de buurt

Almelo - Borne - Eibergen - Goor - Hengelo Ov - Lichtenvoorde - Nijverdal - Oldenzaal - Rijssen - Winterswijk
Airco Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Plaats uw bedrijf - Contact